Kütüphane Haftası Dolu Dolu Kutlandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 53. Kütüphane Haftası’nı gerçekleştirdiği etkinliklerle dolu dolu kutladı. İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Çocuk Korosu’nun konseriyle başlayan etkinlikler, AKBEM öğrencilerinin hazırlamış olduğu kapanış programıyla son buldu.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, çocuklara kitap okumayı sevdirmek ve farkındalık yaratmak için Kütüphane Haftası’nı birbirinden farklı etkinliklerle kutladı. İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Çocuk Korosu’nun Şef Ahter Destan yönetiminde gerçekleştirdiği konserle başlayan 53. Kütüphane Haftası etkinlikleri, hafta boyunca devam eden Çağdaş Sanat Atölyesi Ürün Sergisi, “Dostum Kitap” Konulu Karma Sergi, oryantasyon programları, Şeker Portakalı Etkinliği ile devam etti. 53. Kütüphane Haftası’nın bu yıl kapanış programını AKBEM öğrencileri Yenimahalle Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.

Kütüphane Haftası (4) Kütüphane Haftası (7) Kütüphane Haftası (9) Kütüphane Haftası (10) Kütüphane Haftası (11) Kütüphane Haftası (13) Kütüphane Haftası (15)